Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Saskia Brouwer

nieuwe kansen en wegen
Gedrevenheid, doelgerichtheid, in combinatie met grote betrokkenheid zijn eigenschappen die op mij van toepassing zijn. Samen met de klanten ga ik graag op ontdekkingsreis, waarbij coachen met liefde, humor en openheid centraal staan. Het is mooi om samen te ervaren dat je na bezinning in beweging kunt komen.

Ik ben Saskia Brouwer (1960), ik ben getrouwd en samen hebben wij drie kinderen. Sinds enige jaren ben ik coach waarbij ik vooral op zoek ga naar beweegredenen van mensen om hen te stimuleren tot herbezinning waarbij nieuwe en soms verassende opties gevonden worden die goed passen bij (loop)baan en leven. 

Ik heb me naast het coachen van mensen met burn-out en stressgerelateerde klachten gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die via het UWV de “ Werkfit” en “ Naar werk” trajecten volgen. In deze trajecten staan bewustwording, zelfonderzoek en het ontstaan van meer zelfmanagement centraal om daarmee weer richting arbeidsmarkt te kunnen gaan. Het verbeteren van persoonlijke effectiviteit, het versterken van de werknemers vaardigheden en natuurlijk arbeidsmarkt oriëntatie zijn vaste onderdelen van de coaching. Het verder ondersteunen van sollicitatie activiteiten, coaching “on the job” gebeurt in de slotfase van deze trajecten.    

Zie voor meer informatie Saskia Brouwer

Met zin en zelfvertrouwen aan de slag

Wij zetten in op een nieuw perspectief op werk: ontdek je talent, benut je talent voor de opbouw van jouw netwerk en realiseer je talent in de baan die bij je past. Je hebt er veel mee winnen als je echt jezelf bent, wat je talent en je kracht is. Met de Perspectief werkplaats bouw je met zin en zelfvertrouwen aan jouw plek op de arbeidsmarkt.

mijn perspectief Contact