Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Piet V.

Mild en confronterend
Ik ben bij Rien Hordijk terecht gekomen na een periode waarin ik vastzat bij het zoeken naar een nieuwe werkuitdaging. Mijn kernvraag was hulp bij het herijken van mijn loopbaan. Mijn innerlijk zekerheden waren aangetast doordat ik in mijn oude baan vastgelopen ben.

Aan talenten geen gebrek, maar op een dag kwam ik er achter dat ik al veel te lang op een verkeerde plek zat als adviseur in een groot bedrijf.

Rien is gestart met het me opnieuw laten schrijven van mijn levens- en werklijnen. Talenten, ontgonnen terreinen en drijfveren werden weer tastbaar. Vervolgens heb ik veel steun gehad aan de methode van innerlijke stemmen. Deze stemmen lieten mij ontdekken wat mij drijft en wat daarin van nature makkelijk is. Rien kietelt en provoceert door je ook op zoek te laten gaan naar minder vertrouwde en verstomde stemmen, waardoor ik ook zicht kreeg op “nieuwe” en frisse kwaliteiten en vermogens. Na de sessies, die gericht voorbereidingswerk vragen, was ik vaak wat in de war en geraakt. Maar wel met het besef dat het echt over mezelf gaat en het wezenlijk is om er consequenties aan te verbinden.

De aanpak van Rien Hordijk is mild van stijl en confronterend tegelijkertijd. Ik durf weer te vertrouwen op mijn intuïtie en om voor mijn keuzes te staan.

Het effect van deze zoektocht  is dat ik nu werk als leidinggevende in een overzichtelijk bedrijf. Een fris werkterrein waarin ik uitgedaagd wordt het goede in mezelf naar buiten te brengen.

Tastbare talenten

De aanpak van Rien Hordijk is mild van stijl en confronterend tegelijkertijd. Ik durf weer te vertrouwen op mijn intuïtie en om voor mijn keuzes te staan. Het effect van deze zoektocht  is dat ik nu werk als leidinggevende in een overzichtelijk bedrijf.

mijn perspectief Contact