Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

ontwikkel advies

loopbaan ontwikkeladvies
Het ontwikkeladvies is een kort traject van vier gesprekken om je te bezinnen op een zinvolle voortzetting van je loopbaan als je al geruime tijd aan het werk bent. Voor deelnemers die ouder zijn dan 45 jaar is dit ontwikkeladvies tijdelijk gratis, het wordt dit jaar betaald door de overheid.

 

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat je de regie over je verdere loopbaan in eigen handen kunt nemen. Daarvoor bieden de gesprekken met een loopbaancoach de handvaten om inzicht te krijgen in je drijfveren, talenten en ambities die de loopbaan tot nu toe bepaald hebben.  De drijfveren en talenten hebben in het verleden in verschillende situaties die ambities vormgegeven. De vraag is of die ambities nog voldoen, geven ze nog voldoende elan om je verder te ontwikkelen, of heeft de routine het overgenomen?
Geluk is iets wat je zelf in het werk stopt, dat heet ambitie.
Zelfreflectie maakt zichtbaar welke verandering het elan in de loopbaan terug kan brengen en wat daarvoor nodig is.

Voor die zelfreflectie maken we gebruik van het Career Story Interview.  Daarmee krijg je een methode aangereikt waarmee je zelf aan de slag kunt en die je kunt gebruiken om zelf te achterhalen hoe je verder kunt komen.

Met behulp van deze methodiek ontwikkel je op basis van de ambitie een nieuw profiel,  de eerste stap naar een verandering in òf van het werk.

Neem contact op voor meer informatie.  

met je talent aan de slag

Met loopbaancoaching gebruik je jouw eigen verhaal om je talent te ontdekken. Met het Perspectief Interview kun je je talent en je ambitie ontdekken en inzetten bij de keuzes die je wilt maken.

mijn perspectief Contact