Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Lisette Budding

LinkedIn specialist in balans
Mijn naam is Lisette Budding. Ik ben sinds 2014 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en trainer. Daarvoor heb ik in verschillende HR-functies gewerkt bij diverse organisatie, profit en non-profit. In mijn werk ben ik pragmatisch, betrokken, enthousiast en resultaatgericht.

 

Vanuit een gevoel van onbalans ben ik in 2014 gestart met Buro Balance. Ik werd boventallig verklaard bij een reorganisatie. Was ik daarvoor altijd degene geweest die zelf koos om elders aan de slag te gaan, nu werd die keuze mij opgelegd. Het zorgde voor frustratie, onmacht en verdriet. Maar al snel zag ik kansen; ik ben van nature een optimistisch en positief persoon. En zo begon ik voor mezelf als coach. Want mijn hele loopbaan was ik al geboeid door het vraagstuk hoe mensen met onbalans in hun loopbaan omgaan. De naam voor Buro Balance is daarom niet willekeurig gekozen. Balans betekent dat je in evenwicht bent. Mijn visie is dat je balans zorgt voor vitaliteit. Kansen om jezelf te ontwikkelen. Altijd in balans zijn is een utopie; er gebeurt nu eenmaal van alles in een leven. En onbalans is ook niet per definitie slecht; het dwingt je na te denken, te reflecteren, in actie te komen. Er zijn nu eenmaal geen pieken zonder dalen. Met een hernieuwde balans ben je weer gegroeid. Dichter bij jezelf staan en niet (of minder) onder invloed van de meningen van anderen. Je handelt vanuit je kracht en blijft trouw aan jouw waarden.

Jezelf profileren

Mijn motto is “ alles wat aandacht krijgt, groeit’. En dat geldt ook voor jouw vaardigheden, kennis en talenten. Als je zoekende bent naar ander werk, je kennis en je netwerk wilt onderhouden is LinkedIn een tool die je daarbij heel praktisch kan ondersteunen.

mijn perspectief Contact