Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Lidia Z

Van binnen naar buiten
September 2006 ben ik gestart bij Rien Hordijk met het Zelfstandig Perspectief Traject. De 1e fase van het traject richtte zich vooral op mij als persoon, patronen werden duidelijk in kaart gebracht. Het is natuurlijk altijd ”lekker” om met jezelf en je eigen ontwikkeling bezig te zijn, zeker voor een trainer/coach.

Deze fase heeft er ook voor gezorgd dat er ruimte kon ontstaan voor “de ondernemer” en vormde een goede basis om op terug te grijpen. Rien stimuleerde me van daaruit de verbinding te maken met de dagelijkse praktijk. “hoe zou het eruitzien als…”

De workshop Netwerken, heb ik erg leuk en inspirerend gevonden. Ik werk en leer graag in een groep. Het heeft weer zo’n andere dynamiek en energie dan 1 op 1, dat hierdoor weer andere zaken worden aangeraakt; oefenen, leren van elkaar, directer confrontatie en steun.

De omslag in het traject van binnen naar buiten, werd duidelijk benoemd en bewaakt! Keuzes maken, prioriteiten stellen, werken aan presentatie en website. Geen ontkomen aan! Het geeft  veel vertrouwen te weten dat Rien weet waar hij over praat, kent de markt, mijn business, en geeft van daaruit  zijn visie weer. Er was ruimte voor uitwisseling van ideeën.

Rien is in staat om op een rustige manier, met kennis van zaken, plannen te toetsen aan de realiteit. Hij doet dat zorgvuldig en op zijn kenmerkende rustige manier, en ook, gelukkig! met humor!

Onze gesprekken in vooral de laatste fase, waarin ik Rien meer ben gaan zien als “ één van mijn commissarissen van mijn bedrijf”, hebben mij meer inzicht gegeven in mijn zelfstandig ondernemerschap.

Zelfstandig aan de slag

Als je zelfstandig aan de slag wilt gaan met dienstverlening waar je goed in bent dan kun je op de starterswerkplaats ondersteuning krijgen bij het uitwerken van een presentatie van jouw unieke aanbod in een aansprekende vorm.

mijn perspectief Contact